010-767 00 88 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00

MijnVakantie inlog

België, Middelkerke

6 dagen UITbureau vakantie taxivakantie

Er zijn allerlei leuke activiteiten die we tijdens dit arrangement kunnen doen!
Aan de Belgische kust is het heerlijk ontspannen en genieten van het echte Bourgondische leven. In de omgeving aan de kust en het binnenland is veel leuks te doen en te beleven.

Op het strand van het nabij gelegen Oostduinkerke maken we kennis met de traditie van de Paardenvisserij die al al zo’n 500 jaar bestaat. Dagelijks komen hier de garnaalvissers op hun trekpaarden bijeen om de uitgezetten netten binnen halen voor de garnalenvangst. In de gezellige badplaats Oostende gaan we lekker een terrasje pakken en een visje happen en bezichtigen we een van de vele interessante musea. Hiernaast bezoeken we natuurlijk ook de prachtige steden Brugge en Gent waar het genieten is van de vele historische bezienswaardigheden. In en om het hotel is het natuurlijk heerlijk ontspannen na al die leuke uitstapjes die we deze vakantie gaan ondernemen.

Hotel Excelsior ligt vlakbij zee en centrum en beschikt over receptie, bar, restaurant en een buitenterras. De kamers zijn voorzien van een zitje, 2 aparte bedden, tv en badkamer met douche en toilet.

Kies je vertrekdatum
Reserveer dit arrangement
Vertrekdata:
Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 799,-
Reissom is exclusief:
Annuleringsverzekering: € 67,-
Optionele kosten:
Reisverzekering: € 15,-
Eénpersoonskamer: € 125,-
Groepsgrootte:
14 reizigers - 2 begeleiders
Taxiservice:
U wordt thuis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht.

Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.