010-767 00 88 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00

MijnVakantie inlog

Het UITbureau voor ouderen

Voor wie?
Ons aanbod is bedoeld voor alle ouderen in stadsregio Rotterdam. Plezier, gezelligheid en persoonlijk contact staan centraal. De uitjes zijn dan ook uiterst geschikt voor het aangaan van nieuwe sociale contacten. De arrangementen bevatten geen lange wandel-afstanden en zijn ook toegankelijk als u bijvoorbeeld een rollator of een stok gebruikt.

Meer zorg nodig?
Vanaf 2016 biedt het UITbureau ook voor ouderen met een rolstoel of voor hen die medische (verzorging) nodig hebben een aantal leuke arrangementen. Tijdens deze uitjes en vakanties zijn naast de gastvrouwen ook verzorgers en verpleegkundigen aanwezig.

Al onze arrangementen zijn volledig verzorgd.

Wat is inbegrepen:

•   Vervoer vanaf uw voordeur
•   Hulp met uw bagage en/of rollator
•   Groepsbegeleiding van gastheren/-vrouwen
•   Eten en drinken (zie boekingsvoorwaarden)

Wat niet is inbegrepen:

•   Uitgaven van persoonlijke aard en fooien
•   Extra drankjes op locaties en tijdens busstops
•   Optionele excursies en/of entreegelden
•   Annulerings- en/of reisverzekering


Inschrijven is eenvoudig
Bij het magazine vindt u een los inschrijfformulier. Vul dit in en retourneer per post. U kunt u ook inschrijven via de boekingstool op deze website of door een e-mail te sturen naar info@hetuitbureau.nl. U ontvangt binnen twee weken een (bevestigings)factuur.

Reis- en annuleringsverzekering
Wij raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van een van onze arrangementen. Deze verzekeringen kunt u via ons afsluiten. De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als u door plotselinge ziekte gedwongen bent te annuleren. De annuleringsverzekering voor dagjes uit bedraagt 5 euro.

Enthousiaste begeleiding
Tijdens de uitjes en vakanties wordt u begeleid door enthousiaste gastvrouwen en heren. Een betrouwbare chauffeur haalt u thuis op, brengt u naar de plek van bestemming en brengt u veilig weer thuis.


Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.